A Cseh Tamás Program jóvoltából ezúttal a Hajdú-Bihar megyei nemzeti érzelmű Nemzeti Hang koncertezett a sátoraljaújhelyi T-Boy Music & Culture Klubban március 18-án. A megalakulása óta többszörös tagcserén „átesett” zenekar 18 állomásos „Végig viszem” lemezbemutató turnéjának 12. helyszínén hozták a tőlük megszokott hazafias szellemiséget.

A zenekar fennállása óta olyan ismert zenekarok vendégeként lépett már fel, mint az Egészséges Fejbőr, a Romantikus Erőszak, a Titkolt Ellenállás, az Ossian vagy a Kárpátia, 2016 óta pedig klubkoncerteken már főzenekarként állnak színpadra.
Hétvégi koncertjüket a zenekartól megszokott nemzeti összetartozás érzése és az a hazafias filozófia jellemezte, amire méltán büszkék a csapat tagjai, hiszen elmondásuk szerint rendkívül inspirálóan hatnak rájuk a régi nemzeti rock zenekarok.
A „Végig viszem” koncertturné dalait hallgatva a közönséget egy emberként, összetartó magyar közösségként járta át az album dalaira is jellemző „soha ne add fel és küzdj a céljaidért és az igazadért” életérzés. Inspiráló dalaikon kívül a zenekar nevével jegyzett relikviákkal: pólókkal és bögrékkel is készültek egyre népesedő rajongótáboruknak.

A fergeteges hangulatról ez a videó is tanúskodik: