Egy új formáció látott napvilágot a magyarországi zenei világban, hiszen egyedülállóként Miskolcról indul a GhettoFunk zenekar élő rap zenével.

A GhettoFunk zenekar ötlete közel egy éve pattant ki a rapper, Molnár Márk fejéből és azóta több hazai és külföldi rap dalt elpróbáltak a zenekar többi tagjaival, rapertoárjukban klasszikus és mai hazai rap slágerek egyaránt megtalálhatóak. Bemutatkozó videoklipjükben Ganxsta Zolee Való Világ című dalát dolgozzák fel, ami már majdnem jobbra sikerült, mint az eredeti 🙂

A zenekar hat főből áll, a rappért Molnár Márk, az énekért Nagy Evelin ‘Svenja’ felel, a gitárok és a dobok mögött a Bíborszélből is már jól ismert tagokat lehet felismerni, Horváth Balázs (gitár), Hudák Attila (basszus gitár), Bodnár Balázs (dob) a lemezjátszó mögött pedig D.J. Gratt. A videoklipet a WNG Media rögzítette, a vágásban pedig a Pillanat Média szorgoskodott.

A tavalyi éven többek között felléptek a FactoryFestival-on és a mezőkeresztesi Motoros fesztiválon is és remélik az idén is sok helyszínen megmutathatják milyen a GhettoFunk érzés.